Home / Blog / Zeepdispenser kind: met schone handjes aan tafel

Zeepdispenser kind: met schone handjes aan tafel

door Lisette
zeepdispenser kind

Zeepdispenser kind: Handjes wassen is nog nooit zo belangrijk geweest. Helaas gaat het handen wassen niet vanzelf. Sterker nog, je moet soms alles uit de kast trekken om ze naar de wasbak te krijgen. Een leuke en vrolijke zeepdispenser kan hierbij helpen. Geef de zeepdispenser als kadootje en maak er iets magisch van. Wij hebben de grappigste, fijnste en beste zeepdispensers op een rijtje gezet. Is jullie kroost nog net te klein voor de kraan? Overweeg dan eens een kraanverlenger. Tijdens onze zoektocht kwamen we erachter dat er maar weinig leuke automatische zeepdispensers voor kinderen worden verkocht in Nederland. Wij hebben daarom ook websites als AliExpress en Amazon.nl bezocht.

Varkentje wassen met de zeepdispenser

zeepdispenser kind
Dit varkentje zorgt automatisch voor schone handjes. De infrarood pomp zorgt ervoor dat het zeep automatisch uit de neus van het varkentje stroomt als de handen onder de neus komen. De zeepdispenser heeft 3 standen zodat jezelf kunt instellen hoeveel zeep eruit komt per keer. Je kunt de zeepdispenser vullen met foam zeep. Maar je kunt ook gewone vloeibare handzeep gebruiken en iets aanlengen met water. De zeepdispenser werkt op batterijen. Deze worden niet meegeleverd. 

Te koop bij AliExpress voor € 18,-.De levertijd van deze pomp is ongeveer 1-2 weken. 

Dinosaurus automatische zeepdispenser voor kinderen: 

zeepdispenser kind dino

Ook op AliExpress kwamen we deze leuke dinosaurus tegen. Een dier dat erg geliefd is bij kinderen. Fijne van deze zeepdispenser is dat jullie kindje geen pomp hoeft in te drukken. De infrarood sensor doet het werk. Heel makkelijk en hygiënisch tegelijk! Je kunt 2 verschillende hoeveelheden van zeep instellen. Je kunt de zeepdispenser vullen met foam zeep. Maar je kunt ook gewone handzeep gebruiken en iets aanlengen met water. De zeepdispenser werkt op batterijen. Deze worden niet meegeleverd. Te koop bij AliExpress voor € 24,-. Bekijk het filmpje hier onder. De levertijd van deze zeepdispenser is 2 weken. 

 

 

Dettol No-Touch zeepdispenser kind

Omdat deze zeepdispenser automatisch de handen lokaliseert hoeft jullie kindje de pomp niet meer aan te raken. Dettol No-Touch Automatische Zeepdispenser houdt de handen schoon en beschermd. In deze zeepdispenser passen allerlei verschillende soorten handzeep zoals Pink Kids, Paw Patrol en Maya de Bij.

De Dettol zeepdispenser is o.a. de koop bij DeOnlineDrogist.nl, Bol.com, AH.nl  

zeepdispenser kind

 

 

Geef een reactie