Home / Tommee Tippee flessenwarmer

Tommee Tippee flessenwarmer

door Lisette

Tommee Tippee is een fabrikant uit Engeland en één van de topmerken van babyproducten en accessoires over de gehele wereld. Ook als het gaat om flesjes en flesverwarmers. Tommee Tippee wordt bij een aantal winkels in Nederland verkocht. Hieronder bespreken we de Tommee Tippee flessenwarmer.

Tommee Tippee Closer to Nature Flessenwarmer

Tommee Tippee flessenwarmerDe Tommee Tippee Closer to Nature Flessenwarmer is een snelle flessenverwarmer. Binnen 4 minuten is namelijk de voeding warm met behoud van voedingsstoffen. Dit kan ook voeding zijn uit een potje, borstvoeding of flesvoeding. De bereiding van voeding uit een potje zal iets langer duren. De richttijd van 4 minuten is gebaseerd op het verwarmen van 150 ml melk vanaf kamertemperatuur (20 °C). Je kunt dus verschillende merk potje en flesjes gebruiken. Met een draaiknop stel je de juiste stand in. Omdat de flessenwarmer uit Engeland komt, heeft het product een UK-stekker. Je hebt dus een wereldstekker nodig om de flessenwarmer aan te sluiten 

 

Voordelen: + Snel warm + Timer + Geschikt voor verschillende merk flesjes

Nadelen: – Geen ontdooistand – Geen warmhoudfunctie – UK stekker – Men klaagt over onduidelijkheid over de temperatuur
melk bij opwarmen

[dfrcs name=”tommee Tippee flessenwarmer”]

Tommee Tippee Perfect Prep Machine

Een flesverwarmer die helaas niet meer in Nederland wordt verkocht is de Tommie Tippee Perfect Prep Machine. Binnen de UK een hele populaire flessenwarmer. Eigenlijk is het geen flessenwarmer maar vergelijkbaar met een waterverwarmer. De machine verwarmt water op en deze wordt in het flesje gespoten waarna je  het met de melkpoeder kunt mixen. Omdat deze babyfoon niet meer in Nederland is te verkrijgen gaan we op deze flesverwarmer niet verder in. Heb je een tweedehands gekocht? Je kunt bij Bol.com de vervangingsfilter nog wel bestellen.

Wil je een vergelijkbare flessenwarmer? Bekijk dan de Beaba Bib Expresso.