Home / Prenatal flessenwarmer

Prenatal flessenwarmer

door Lisette

Prénatal heeft een aantal eigen merk artikelen. Dit zijn artikelen die iedere ouder in huis moet hebben om het eerste jaar zo gemakkelijk mogelijk te maken. Kenmerkend aan de Prénatal artikelen is de goede prijs/kwaliteit verhouding. Zo ook de Prenatal flessenwarmer. Een eenvoudige flessenwarmer voor een prima prijs. Toch zijn er ook een aantal nadelen. Laat je vooraf eerst informeren voordat je tot koop van een flessenwarmer overgaat. Ga je voor snelheid? Is de flessenwarmer alleen voor onderweg? Wil je er ook mee kunnen steriliseren?

Prenatal flessenwarmer

Prenatal flessenwarmerPrenatal flesverwarmer wordt inclusief auto adapter geleverd. De flessenwarmer is dus ook voor onderweg te gebruiken. Wel zo handig voor langere autoritten en vakanties. Een ander groot voordeel van de Prenatal flessenwarmer is dat het voor verschillende maten flesjes en potjes te gebruiken is. En wil je een sinaasappeltje persen? Dan is dit ook een mogelijkheid. Een ander pluspunt is dat speentjes ook gesteriliseerd kunnen worden.

Het opwarmen van zowel potjes als melk duurt wel wat lang. Je moet dus goed van te voren plannen of de baby moet wat geduld opbrengen (is vaak wat lastig met een huilende baby s’nachts).  Afhankelijk van de soort en hoeveelheid voeding, duurt het ongeveer 15 minuten voordat de voeding is opgewarmd. De Prenatal flessenwarmer wordt inclusief opwarmbakje geleverd waar zelfgemaakte babyvoeding in kan om opgewarmd te worden.

Voordelen:
+ Makkelijk in gebruik
+ Te gebruiken als citruspers
+ Ook voor onderweg
+ Sterilisator functie
+ Geschikt voor verschillende merk flesjes (ook potjes)
+ Inclusief voedingsbakje voor zelfgemaakte babyvoeding

Nadelen:
– Opwarmen duurt lang in vergelijking met andere verwarmers
(15 minuten)
– In de auto duurt opwarmen nog langer (25 minuten)
– Indicatorlampje werkt niet naar behoren (springt te laat uit)

Advies Prijs: 29,99  >> Naar webshop Prenatal 

Wist je dat Prénatal 2 maal per jaar mama mazzeldagen organiseert? Je kunt tijdens deze dagen winkelen met heel veel korting. Ook op flessenwarmers. Lees er hier meer over.