Home / Nuby Sterilisator

Nuby Sterilisator

door Lisette

Nûby is een Engels merk dat snel populariteit wint van Nederlandse ouders. Vooral de speentjes en flesjes zijn in trek bij onze babys. Over de jaren heeft Nûby al heel wat prijzen behaald. Deze prijzen werden uitgereikt door beroepsverenigingen, consumentenorganisaties en de belangrijkste: de ouders zelf. Nûby heeft verschillende sterilisators op de markt gebracht, ook gecombineerd met een flessenwarmer. De Nûby Natural Touch is bij de Consumentenbond als één van de beste flessenwarmer naar voren gekomen. Een goede aanvulling is de Nuby sterilisator. We bespreken alle Nuby sterilisators hieronder:

Nûby magnetronsterilisator

Nuby sterilisatorDe Nûby Natural Touch Clean ‘n Store Magnetron Stoom Sterilisator heeft plek voor 4 flessen en diverse accessoires. De Nuby magnetronsterilisator heeft een diameter van 29 cm en beschikt over een uitneembare flessenrek. Hiermee moet de sterilisator in de meeste magnetrons passen. De warmte van de stoom doodt alle bacterieën en ziektekiemen. Naspoelen is niet nodig omdat er geen geur of nasmaak achter blijft. Dit is overigens bij alle sterilisators. Na het steriliseren en bij het erophouden van de deksel blijven de flesjes tot 3 uur lang steriel. Afhankelijk van het aantal watt kun je al binnen 4 minuten steriele flesjes hebben.

De sterilisator wordt inclusief 2 Natural Nurser flessen van 240ml geleverd en 2 Natural Nurser flessen van 210ml.

Voordelen: + geschikt voor alle maten flesjes en kolven + snel + inclusief flessen + voordelig
Nadelen: + onhandig vastpakken als hij heet is

Adviesprijs: 35,95

>> Naar aanbieders Nuby magnetron sterilisator en vergelijk prijzen

De Nuby Natural Touch en sterilisator

Nuby flessenwarmerDe Nuby Flessenwarmer is een sterilisator, ontdooier en verwarmer in 1. Dat maakt het wat opgeruimder in de keuken, Sterilisators zijn namelijk vaak groot en nemen ruimte in beslag. Handig als je dit dus kunt combineren met een ander apparaat zoals een flessenwarmer. Nadeel is dat je maar 1 flesje per keer kunt steriliseren. Naast flesjes kun je ook speentjes en andere accessoires steriliseren. De flessenwarmer wordt geleverd met een Nuby flesje, maar andere merk flesjes zijn ook te gebruiken. De eerste paar keer moet je even goed de handleiding van Nuby Natural Touch doorlezen. Je moet namelijk een aantal dingen instellen voordat de fles warm gemaakt kan worden. Dit is niet moeilijk, je moet het alleen wel weten.

Voordelen:
+
Snel warm + Automatische functie voor uitschakeling + Geschikt voor verschillende merk flesjes en potjes
+ (Difrax niet) + Nauwkeurig in temperatuur  +Inclusief sterilisatorfunctie + Inclusief warmhoudfunctie + Ontdooistand +  Inclusief Nuby flesje medium

Nadelen:
-
Goed de handleiding lezen eer je een fles kunt opwarmen

Adviesprijs: € 59.99
>> Vergelijk alle prijzen en aanbieders Nuby Natural Touch

Nuby One Touch flessenwarmer en sterilisator

Nuby flessenwarmerDe naam van de flessenwarmer zegt het al; met één druk op de knop kun je een flesje opwarmen. Het flesje of potje met voeding is klaar wanneer het licht uitgaat. De grootte van het flesje en de hoeveelheid water in de machine zal de tijd bepalen die nodig is om de inhoud op te warmen. Je ontvangt bij levering een tabel waarin de tijd en hoeveelheden kunt aflezen. Met behulp van de ingesloten maatbeker voeg je water toe. Dit zorg voor iets minder nauwkeurigheid als de hierboven beschreven Natural Touch. Een ingebouwde veiligheid is dat de flessenwarmer automatisch stopt wanneer het water is verdampt. Wel zo fijn. De flessenwarmer kan ook als sterilisator gebruikt worden. Dit scheelt weer een extra apparaat in de keuken.Nadeel is dat je maar 1 flesje per keer kunt steriliseren. Naast flesjes kun je ook speentjes en andere accessoires steriliseren. Binnen 3 tot 4 minuten is de fles warm. De Nuby One Touch heeft geen ontdooistand, je dient dus de bevroren moedermelk onder een warme kraan te ontdooien of ruim van te voren uit de koelkast te halen.

Voordelen:
+
Snel warm + Automatische functie voor uitschakeling + Geschikt voor verschillende merk flesjes en potjes
+ (Difrax niet) + Inclusief sterilisator

Nadelen:
-
Geen ontdooistand - Geen warmhoudfunctie - Minder nauwkeurig

Adviesprijs € 49.95

>> Vergelijk alle prijzen en aanbieders Nuby One Touch