Home / Blog / De 5 populairste Kinderstoelen met newborn set

De 5 populairste Kinderstoelen met newborn set

door Lisette
de 5 populairste newborn kinderstoelen

Wat de beste Kinderstoel met Newborn set is, is voor ieder gezin anders. 

Toch zijn er een paar kinderstoelen met newborn set die bijzonder populair zijn! 

We hebben de 5 populairste newborn kinderstoelen voor je onder de loep genomen. Deze top 5 is samengesteld op basis van reviews, design, prijs en kwaliteit.

Wat is een newborn kinderstoel?
"Aan tafel bouwt je baby een sterke band op met het hele gezin."

Zodra jij je kindje zijn eerste fruithapje of potje gaat geven, wil je dat zo comfortabel mogelijk doen. Zowel voor jezelf als voor de kleine.

PRO TIP: Je hebt slabbertjes met mouwen in huis, zachte lepeltjes en een leuke placemat. Je hebt misschien zelf wel de aller gezondste maaltijd gemaakt in je babycook en natuurlijk zit je kindje dan in een veilige en comfortabele kinderstoel. Deze stoelen zijn zo fijn omdat ze meegroeien met je kindje. Voordat de normale eetkamerstoel fijn zit voor je kind, ben je namelijk wel 12 jaar verder. Juist daarom is het verstandig om te investeren in een degelijke kinderstoel die meegroeit met je kind. 

Je kunt met een meegroei kinderstoel de voetensteun en het zitvlak verstellen, zodat jullie de stoel jaren met veel plezier en gemak kunt blijven gebruiken. Bij ons thuis kiezen we zelf ook vaak voor de kinderstoel, gewoon omdat ie fijn zit. En wij niet alleen, ook de visite strijkt vaak neer op de kinderstoel. Als je de stoel zelf netjes behandelt blijken ze ook nog eens waardevast en kan je ze prima weer verkopen op marktplaats. Wel zo duurzaam.Meegroei kinderstoelen passen trouwens in ieders interieur. 

De populairste Meegroei Kinderstoelen met Newborn Set

babygo kinderstoel

Babygo is een Duits merk en inmiddels zeer populair. De kinderstoelen van Babygo zijn veilig en van goede kwaliteit. Zo kun je zonder problemen gezellig samen aan tafel zitten met je kleintje met een van de Babygo kinderstoelen. De Babygo Homey Babyschommel en Kinderstoel is favoriet!

babygo kinderstoel newborn
Babygo Homey Set Black Babyschommel en Kinderstoel

Verkrijgbaar bij:

bol.com
laatst bijgewerkt:: mei 26, 2024 - 7:43 pm
Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset

kidsmill kinderstoel newborn

Kidsmill is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen  van kwaliteit meubels voor baby- en tienerkamers. De Kidsmill Up! Kinderstoel inclusief Babyset + Newbornset is gemaakt van massief beukenhout en kan daardoor tegen een stootje. Aan de achterkant van de kinderstoel zijn wieltjes bevestigd waardoor de kinderstoel niet achterover kan vallen en je de Kidsmill Up! Kinderstoel makkelijk kunt verplaatsen. Super fijn, want dit belast minder de rug.

Kidsmill Up! Kinderstoel Zwart

Verkrijgbaar bij:

babypark.nl (€179,99)
bol.com
laatst bijgewerkt:: mei 26, 2024 - 7:43 pm

babybjörn kinderstoel

Babybjorn is een Zweeds familybedrijf dat veilige en strak gedesignde producten voor babies en ouders maakt. De babybjorn kinderstoel was een hit, maar deze wordt helaas niet meer verkocht. Misschien kan je nog een goede tweedehands vinden op marktplaats. Anders is de Hauck Kinderstoel Newborn of de Maxi Cosi Moa een goed alternatief.

babybjorn kinderstoel
BabyBjörn Kinderstoel  Wit

Verkrijgbaar bij:

bol.com
laatst bijgewerkt:: mei 26, 2024 - 7:42 pm

Maxi Cosi Minla New Born Set

De Maxi Cosi Minla zit vol met mogelijkheden. Met zijn vijf liggende posities, vier dienbladposities en negen verschillende hoogtes kan je kind het gebruiken als kinderzitje, kinderstoel of een toffe stoelverhoger met dienblad. Alle opties zijn aanwezig zodat je je kind naast je aan tafel kunt hebben. Minla past zich aan je kind aan naarmate het groeit. Het is een 6-in-1 kinderstoel! Vanaf de geboorte is de Minla te gebruiken.

Je kunt Minla eenvoudig opbergen omwille van zijn compacte opvouwcapaciteit. 

Newborn kinderstoel
Maxi-Cosi Minla Kinderstoel

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€179,00)
pinkorblue.nl (€197,28)
laatst bijgewerkt:: mei 27, 2024 - 1:12 am
Hauck Alpha Plus Kinderstoel - Newborn Set Deluxe

hauck kinderstoel newborn

Hauck is ook een Duits merk en is inmiddels al geruime tijd een bekend internationaal merk. Hauck staat voornamelijk bekend om hun buggy’s en kinderwagens, waar ze al meer dan 100 jaar ervaring mee hebben.

De duurzame 5 in 1 Hauck Alpha Plus Newborn Deluxe kinderstoelset is geschikt vanaf de geboorte tot 90 kilo en is dus een echte meegroeistoel. De zitting én de voetensteun kunnen op meerdere hoogtes ingesteld worden, dus altijd de perfecte hoogte voor de lengte van je kindje. Met de bijgeleverde bouncer met verstelbare rugleuning en speelmobiel zit ook je pasgeboren baby al gezellig bij je aan tafel.

Deze kan ook los als wipstoeltje gebruikt worden.

Hauck Alpha Plus Kinderstoel – Newborn Set Deluxe – Grijs

Verkrijgbaar bij:

bol.com
laatst bijgewerkt:: mei 26, 2024 - 7:42 pm

kinderstoel newborn stokke tripp trapp

Stokke is een Noorse onderneming die wereldwijd bekend staat om haar hoogwaardige producten voor kinderen.

De Stokke Tripp Trapp is de bekendste kinderstoel. Bij het nieuwste model met Newborn set is het zitje nu verstelbaar in 2 standen en heeft een goede ondersteuning voor de beentjes.

Het is eenvoudig in gebruik. De Newborn Set klik je met één handeling op de Tripp Trapp® Stoel. Het zitje heeft rode en groene indicatoren zodat je ziet wanneer het zitje goed is gemonteerd. Het vijfpunts veiligheidstuigje is extra veilig. Aan de speelgoedhanger hang je het favoriete speeltje om de motoriek van je kleintje te stimuleren.

Stokke Tripp Trapp Newborn set

Nog geen keuze kunnen maken? Misschien is een hoge wipstoel dan wat je zoekt!

Lees alles over de gezelligste wipstoeltjes in het complete artikel over hoge wipstoelen.

  • Hoelang gaat een newborn kinderstoel mee?

    Een newborn kinderstoel kun je al vanaf de geboorte gebruiken. De meeste meegroeistoelen kun je gebruiken tot een leeftijd van 12 jaar. De Stokke kinderstoel kun je zelfs je hele leven lang gebruiken. 

  • Wat is de beste newborn kinderstoel?

    De beste newborn kinderstoel is helemaal afhankelijk van jullie wensen en eisen. Bekijk onze top 5 newborn kinderstoel voor de beste. 

Verkrijgbaar bij:

babypark.nl (€179,99)
bol.com
laatst bijgewerkt:: mei 26, 2024 - 7:43 pm

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€179,00)
pinkorblue.nl (€197,28)
laatst bijgewerkt:: mei 27, 2024 - 1:12 am

Geef een reactie

Andere bekeken ook