Home / Blog / IJsvormpje baby, de leukste en vrolijkste op een rijtje

IJsvormpje baby, de leukste en vrolijkste op een rijtje

door Lisette
ijsvormpjes

IJsvormpjes baby: De lente laat goed het zonnetje zien en de temperatuur loopt al aardig op. Tijd voor ijsjes! Niets is leuker om ijsjes samen met je uk te maken en op te eten. Vul de ijsvormpjes met heerlijk sap, yoghurt of limonade. Maak het zo gezond en zoet als je zelf wilt. De ijslollies helpen niet enkel tegen tandvleesirritaties, maar laten ook kleine en iets grotere kinderen nieuwe smaken en texturen ontdekken. Het vergt wel iets geduld door het lange wachten, maar pret gegarandeerd bij het opeten. Ben je opzoek naar lekkere ijsrecepten? Check dan deze recepten van Zoku op Pinterest. Om teleurstellingen te voorkomen zijn goede ijsvormpjes een musthave! We hebben voor jou de coolste, leukste en beste baby ijsvormpjes op een rijtje gezet:

Mini ijsvormpjes baby van Zoku

ijsvormpjes babyMet deze prachtige ijsvormpjes van Zoku maak je de leukste en lekkerste ijsjes! De ijsvormpjes zijn duurzaam en praktisch en zijn vrij van schadelijke stoffen. De Mini ijsjes set bestaat uit 9 bolvormige ijsjes in een klein en handzaam formaat, ideaal voor jonge kinderen. Met deze ijsvormpjes beslis je zelf welke ingrediënten je gebruikt om ijs te maken. Je kunt bijvoorbeeld met vers fruit en water zonder suiker te gebruiken, heerlijke ijsjes maken. 

Door de siliconen mal kunnen de ijsjes er met gemak worden uitgetrokken en direct worden gegeten. Het is dus niet nodig de mal onder warm water te houden!   

Prijs: vanaf 21,95.  Te koop bij Greenjump en Amazon.nl 

IJsvormpjes baby van Nuby

ijsvormpjes NubyNuby is onder andere bekend van de babyflesjes, speentjes en flessenwarmers. Ze hebben ook hele kindvriendelijke ijsvormpjes gemaakt. Deze ijslolly vormpjes hebben geen stokje, maar wel 4 speciaal ontworpen Easy Grip™ handvatten in verschillende kleurtjes. Ze zijn makkelijk vast te houden door kleine handjes en zijn iets breder dan het ijsje zelf.

Vul gewoon de vormpjes met vers fruit, fruitpuree of een vruchtensap en plaats ze in de diepvries. De vier vormpjes zitten vervat in 1 groot draagblad. Zo is omvallen onmogelijk en bijft je diepvries helemaal schoon.

Prijs: 13,99. Bekijk de beoordelingen bij Bol.com.

Zoku Slow Pop ijsvorm Prinsesje, Konijn, Kikker, Uil

Ijsvormpje Zoku PrinsesZoku heeft ook aparte ijsvormpjes. Voordeel hiervan is dat je de ijsjes los in de vriezer kunt gooien. Hierdoor nemen ze minder ruimte in beslag. Er zijn allemaal verschillende ijsvormpjes verkrijgbaar. Er moet vast een ijsvormpjes tussen zitten voor jullie prins of prinsesje. Bekijk het bijvoorbeeld het prinsesje hier, de uil hier, de kikker hier, de kat hier, het konijntje hier.
Heb je nog behoefte aan lekkere recepten voor ijs? Bekijk dan het boek van Zoku. Veel ijsplezier!
Prijs per stuk: 13,95.  Te koop bij o.a. Amazon.nl 

Geef een reactie

Andere bekeken ook