Home / Hema Sterilisator

Hema Sterilisator

door Lisette

Hema heeft fijn en betaalbaar assortiment in babyartikelen. Je kunt er terecht voor allerlei producten als badcapes, badjes, billendoekjes, flesjes, etc. Wist je dat Hema tegenwoordig ook Difrax-flesjes verkoopt? super handig. Ook heeft de Hema een eigenmerk magnetronsterilisator. Een populaire sterilisator onder ouders. We bespreken de voor- en nadelen van deze Hema magnetronsterilisator hieronder.

Hema magnetronsterilisator rond

Hema magnetron sterilisatorVoorheen had de Hema alleen de rechthoekige magnetronsterilisator. Deze is sinds kort niet meer verkrijgbaar. De opvolger is de ronde variant. Opmerkelijk is prijs van deze Hema magnetronsterilisator.

De prijs is namelijk erg laag tov andere magnetronsterilisators. Kun je voor deze prijs ook kwaliteit verwachten?  Ja zeker! Er passen totaal 4 flessen in. Ook de Difrax-flessen en Dr Browns flessen passen in de sterilisator. Wel liggend, maar dat is voor het steriliseren van de flessen geen probleem.

Gebruikers beoordelen deze Herma sterilisator zeer goed. Lees ze hier.

Voordelen: + compacte vorm + scherpe prijs geen grijptang
Nadelen: geen grijptang – is iets klein

Prijs 10,-

Naar HEMA

Hema magnetronsterilisator rechthoek (niet meer verkrijgbaar)

Hema magnetronsterilisatorHet eerst dat opvalt aan de Hema magnetron sterilisator is dat deze rechthoekig is (de meeste zijn rond). De sterilisator is ook kleiner is dan andere merk sterilisators. De afmeting is om precies te zijn 19 x 25 x 11 cm. Je zou denken dat deze sterilisator te klein is voor grotere flesjes. Dat is hij niet. Om je een idee van de grote te geven: Er kunnen bijvoorbeeld 2 Dr. Brown flessen per keer in. De flessen met wijde hals van de Hema kunnen moet er liggend in en dit kan wat onhandig zijn. Voordeel is dat de sterilisator weinig ruimte in beslag neemt op het aanrecht. Je kunt de sterilisator ook makkelijk meenemen door de compacte vorm. Ideaal voor vakanties. Waar je op moet letten is of de Hema sterilisator door zijn rechthoekigheid in jullie magnetron past. Ander voordeel is de prijs. Deze ligt een heel stuk lager dan andere magnetron sterilisators. Verder doet de sterilisator goed zijn werk. Binnen een paar minuten zijn de flesjes vrij van bacteriën. Lees hier alle beoordelingen van de Hema magnetronsterilisator.

Voordelen: + compacte vorm + scherpe prijs
Nadelen: onhandig bij grotere flessen past niet in iedere magnetron

Prijs: 16,50

>> Naar de Hema