Home / Dr. Brown sterilisator

Dr. Brown sterilisator

door Lisette

Baby’s krijgen helaas in de eerste weken last van darmkrampjes. De darmpjes moeten wennen aan de melk, maar krijgen bij normale flessen vaak ook wat lucht mee. De flessen van Dr. Brown’s helpen darmkrampjes, overgeven, boertjes en winderigheid te verminderen door het ontluchtingsysteem.

Als ouder is het heel fijn om een fles te gebruiken die ervoor zorgt dat darmkrampjes verminderen en je baby alle goede voedingsstoffen binnenkrijgt. Je doet er zo alles aan darmkrampjes te verminderen en dat geeft minder stress. Dr Brown’s heeft voor de flesjes ook een magnetronsterilisator die ook voor andere flesjes prima te gebruiken is.

Magnetronsterilisator Dr. Brown

Dr Brown magnetron sterilisator

De Dr. Brown’s Magnetronsterilisator is iets groter is dan de andere sterilisators als Philips en Difrax. De hoogte is 17 cm en heeft een doorsnede ongeveer 30 cm. Even goed checken of deze sterilisator in jullie magnetron past. Voordeel hiervan is dat er iets meer in kan. Vraag blijft echter of je dit wel nodig hebt. De Magnetron sterilisator heeft een tray met uitsparingen speciaal op maat voor de Dr. Brown’s flessen en toebehoren. Maar je kunt er ook prima andere merk flesjes en accessoires in steriliseren. De sterilisator wordt inclusief tang geleverd waarmee je de flessen gemakkelijk uit de sterilisator haalt.  Afhankelijk wat het aantal watt kun je binnen 3 minuten gesteriliseerde spulletjes hebben. Verder heeft deze sterilisator anti-slip voetjes aan de onderkant.

Voordelen:+ Speciaal afgestemd op Dr Brow flessen + Ruim + Inclusief tang + anti-slip
Nadelen: Onhandige vorm

Stoomsterilisator Dr. Brown

Dr Brown stoomsterilisator

Dr Brown heeft ook een stoomsterilisator. Deze wordt niet heel veel verkocht op de Nederlandse markt omdat er simpelweg weinig aanbieders zijn. Het is namelijk een Engels merk. Toch is deze stoomsterilisator een uitkomst voor ouders die de voorkeur geven aan stoomsterilisator en in het bezit zijn van Dr Brown flessen. Totaal kunnen er 6 Dr Brown flessen in worden gesteriliseerd. Maar ook andere flesjes kunnen er prima in. Het uitneembare rekje zorgt ervoor de flesjes en accessoires makkelijk in en uitgeruimd kunnen worden en op hun plek blijven zitten. De meegeleverde maatbeker maakt het makkelijk om de juiste hoeveelheid water toe te voegen. De stoomsterilisator beschikt verder over makkelijk bedienbare drukknopjes, voortgangsindicator en schakelt automatisch uit. Nadeel is dat de prijs vrij hoog ligt. Gebruikers klagen dat bij 6 flessen de sterilisator een gepuzzel wordt. Binnen 8 minuten zijn alle flesjes en accessoires gesteriliseerd.

Voordelen:+ Speciaal afgestemd op Dr Brow flessen + Inclusief tang + voortgangsindicator + schakelt automatische uit
Nadelen: Hoge prijs  – lastig om 6 flessen tegelijk te steriliseren

Dr. Brown’s stoomsterilisator met droogfunctie

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€119,99)
blokker.nl (€124,98)
laatst bijgewerkt:: juli 20, 2024 - 7:07 pm

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€119,99)
blokker.nl (€124,98)
laatst bijgewerkt:: juli 20, 2024 - 7:07 pm