Home / Beaba flessenwarmer

Beaba flessenwarmer

door Lisette

Bij Beaba is ieder productontwerp gebaseerd op een eenvoudig idee: in iedere baby schuilt een fijnproever, een ontdekkingsreiziger, een stoere bink, een nieuwsgierig aagje…. kortom, een klein wondertje. Bij Beaba ontdek je mooie, praktische en gebruiksvriendelijke producten. Maar bovenal ontdek je oplossingen en nieuwe ideeën om het leven van je baby smakelijker, vrijer, leuker of veiliger te maken. Dus ook de Beaba flessenwarmer. Beaba heeft een aantal flessenwarmers op de markt gebracht, hieronder tref je de alle Beaba flessenwarmers aan

Beaba flessenwarmer Bib’ Expresso

De populairste Beaba flessenwarmer is de Beaba Bib’ Expresso. Een flessenwarmer met 3 hele handige functies als het gaat om voeden voor zowel borstvoeding als flesvoeding. Wat kan de Beaba flessenwarmer allemaal?

 1. Water opwarmen. Nadat je water is het reservoir hebt gedaan, warmt de Beaba Bib’ Expresso het water op tot de juiste temperatuur. Dit duurt maar 30 seconden. Ondertussen kun je de fles vullen met de melkpoeder en vervolgens onder de machine plaatsen om het warme water met de poeder te mixen. Dankzij de directe controle van het water, is het water altijd op de juiste temperatuur en wordt het melkpoeder goed opgelost waardoor je een homogene temperatuur verkrijgt.
 2. Au bain marie. De Bib’expresso kan ook als ‘bainmarie’ systeem worden gebruikt om potjes en klaargemaakte flessen op te warmen. Het verwarmingselement is te verwijderen en zodoende overal mee naar toe te nemen.
 3. Sterilisator. Achterop zit een fterilisator om flessen en speentjes in de magnetron mee te steriliseren. Erg handig want zo hoef je deze niet apart aan te schaffen .

Bekijk onderstaande filmpje van de Beaba Bib’ Expresso:


Voordelen:

 • Hele snelle bereiding
 • Makkelijk in gebruik
 • Handig apparaat
 • Geschikt voor verschillende merk flesjes, ook potjes
 • Inclusief sterilisator
 • Inclusief au bain marie functie

Nadelen:

 • Prijzig
 • Bij gebruik van te koud water is de temperatuur
  vaak te laag
 • Sommige onderdelen zijn lastig schoon te maken
 • Exclusief flesje

Adviesprijs: € 85,- 

>> Vergelijk prijzen en aanbieders Bib’ Expresso

Beaba flessenwarmer Bib Secondes Control

Beaba flessenwarmer Bib Secondes ControlEen andere variant van de Beaba flessenwarmer is de Beaba Bib Secondes. Bijzondere van de flessenwarmer is dat deze op stoom werkt en zo heel snel de voeding opwarmt. Binnen 1 minuut is de flesvoeding warm. Je kunt voor de Beaba flessenwarmer ook andere merk flesjes gebruiken. Tevens kun je de flessenwarmer gebruiken voor babypotjes met vast voedsel. Handig voor de toekomst dus. Een ander pluspunt is dat je kunt instellen of de voeding uit de koelkast komt of dat deze op kamertemperatuur is. Zo voorkom een te hoge of te lage temperatuur melk. En is de melk op de juiste temperatuur? Dan gaat het lampje uit en klinkt er een piepje. Je kunt de flessenwarmer ook als sterilisator gebruiken voor de speentjes en flesjes.

Voordelen:
+ Snelle bereiding
+ Geschikt voor verschillende merk flesjes, ook potjes
+ Inclusief sterilisator
+ Inclusief warmhoudfunctie
+ Indicatorlampje en geluid

Nadelen:
– De koker wordt erg heet
– De koker kan niet in de vaatwasser
– Uit de koker druppelt na bereiding water
waardoor het aanrecht (of nachtkastje)
erg nat wordt.

Adviesprijs: € 54.95

>> Vergelijk prijzen en aanbieders Bib Secondes Control

Beaba Bib’car flessenverwarmer

Beaba Bib'car flessenverwarmerDe Beaba flessenwarmer Bib’ car is speciaal gemaakt voor onderweg in de auto. Het is een warmtekussen die je om je fles of potje heen wikkelt. Het element werkt op 12v via de aanstekeraansluiting van de auto. Je kunt je voorstellen dat het opwarmen wat tijd kost. Begin dus vroeg met opwarmen want het kan wel zo’n 20 minuten duren. We raden je eigenlijk de Beaba Bib’car flessenwarmer af. Nog even de voor- en nadelen op een rijtje:

 

Voordelen:
+ Compact om mee nemen

Nadelen:
– Duurt erg lang
– Niet alle flesjes passen erin

Adviesprijs: € 28,95

>> Vergelijk prijzen en aanbieders Bib’ Car