Home / Babymoov Nutribaby

Babymoov Nutribaby

door Lisette

Babymoov is een Frans merk dat sinds 1998 babyproducten en kinderproducten ontwikkelt die het dagelijks leven van jonge gezinnen vereenvoudigen en verbeteren. Babymoov heeft dagelijks contact met jonge moeders over het leven met jonge kinderen. Door dit contact krijgt het merk inspiratie tot ontwikkeling en verbetering van hun producten. De meest populaire producten van Babymoov zijn de stomer-blenders, babyfoons en wiegstoelen. Maar daarnaast heeft Babymoov talloze andere handige babyproducten, zoals flessenwarmers, sterilisators, babybadjes, luiertassen, luchtbevochtigers, nachtlampjes, babyprojectors, voedingskussens en speciale ligkussens tegen een vlak hoofdje bij baby’s, toiletverkleiners, campingbedjes, uv-tentjes en buikdragers. We bespreken hier de 2 babyvoedingsbereiders van Babymoov.

Babymoov Classic Nutribaby

babymoov NutribabyDe babymoov Nutribaby Classic is het eerste model dat Babymoov op de markt heeft gebracht. De opvolger is recent op de markt gebracht; de Nutribaby + (plus). Die bespreken we hieronder. De Nutribaby Classic is een complete voedingsbereider. Je kunt er flesjes en potjes mee verwarmen, steriliseren, stoomkoken, mixen en ontdooien. Een aanschaf voor de toekomst dus. Je bespaart op losse apparaten en hiermee ook ruimte in de keuken.

De inhoud van de kom is 1500 ml (dit is de grootste op de markt). Dankzij de 2 mandjes kun je ingrediënten apart bereiden: zo kun je ze elk net lang genoeg garen, zonder de smaken te vermengen. Doordat je kunt variëren met het kookvocht, bepaal je zelf de dikte en textuur van je prakje. Het kookvocht wordt namelijk apart opgevangen. De Nutribaby is makkelijk schoon te maken en de onderdelen kunnen in de vaatwasser. De blender en steamer zijn tegelijk te gebruiken. Ook kun je de apparaten van elkaar loskoppelen.

Nadeel van de Nutribaby is dat het apparaat vrij groot is. Het is wel een ding op het aanrecht. Met het pureren van kleine hoeveelheden heeft de Nutribaby wat moeite. In vergelijking met de Alecto 5 in 1 ligt de prijs erg hoog.

Voordelen: + multifunctioneel + flessenverwarmer + sterilisator + ontdooifunctie + grote inhoud + apart mandje voor kookvocht + makkelijk schoon te maken + indicator + inclusief receptenboek en spatel
Nadelen: groot apperaat pureren van kleine hoeveelheden lastig  hoge aanschafwaarde

Adviesprijs:  145,-

>> Vergelijk prijzen en webshops Babymoov Nutribaby

Babymoov Nutribaby +

De opvolger van Nutribaby Classic is de Nutribaby +. In de basis is deze keukenrobot hetzelfde gebleven echter zijn er op sommige punten verbeteringen en uitbreidingen gemaakt. Wat zijn de grootste verschillen? De kom voor het blenden is groter (100 ml extra), keuze uit 10 aangepaste programma’s, 3 blendersnelheden en het LCD bedieningspaneel is gebruiksvriendelijk en uitgebreider. Een zeker complete keukenrobot die voor het gehele gezin te gebruiken is. Dus ook voor jouw gezonde smoothie.

Adviesprijs: 159,-

>> Vergelijk prijzen en webshops Babymoov Nutribaby+