Home / Baby Bullet

Baby Bullet

door Lisette

Baby BulletDe Baby Bullet behoort eigenlijk niet tot de categorie van babycooks en foodprocessors. Het beschikt namelijk niet over een stomer. Deze blender/mixer is wel helemaal geschikt voor het maken van verse babyhapjes. Omdat de stomer ontbreekt dien je eerst zelf de groenten te garen. Zijn jullie al in het bezit van een stomer? Dan is de baby bullet een goede aanvulling. Sommige fruitsoorten (banaan, avocado) kunnen natuurlijk wel direct in de Baby Bullet. De Baby Bullet heeft 3 verschillende maten blenderkannen. Met de grootste kan kun je meerdere maaltijden maken.

Voordeel van deze Baby Bullet is dat er 6 handige bewaarpotjes worden bijgeleverd. De bewaarpotjes hebben deksels met datumaanduiding. Nadat je de deksel op het potje hebt gedraaid draai je de ring op de juiste datum. Zo hou je de versheid van de babyvoeding goed in de gaten. Bewaar de potjes daarbij op het blad met gleuven waarin je ze vastklemt, zodat ze stevig in de koelkast staan.

Wil je daarnaast een grotere voorraad babyvoeding maken? In de meegeleverde diepvriesbestendige portieschaal bewaar je 12 porties voeding. Na gebruik is de Baby Bullet nog makkelijk schoon te maken. Alle losse onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig behalve de mesjes. De Baby Bullet krijgt goede beoordelingen. Lees ze hier. 

Lees hier de handleiding van de Baby Bullet

Voordelen: + goede aanvulling op stomer + eenvoudig in gebruik + goede prijs + handige bewaarpotjes
Nadeel: alleen een blenderfunctie   messen kunnen niet in de vaatwasser

[dfrcs name=”Baby Bullet” filters=”finalprice_min=75″]