fbpx

Baby BrezzaBaby Brezza Formula Advanced Pro maakt het je wel heel gemakkelijk. Met 1 druk op de knop wordt de babymelk perfect klaargemaakt op de juiste temperatuur (vergelijkbaar met een Nespresso apparaat). Het bespaart ouders een hoop tijd en gedoe waardoor jullie baby sneller de voeding krijgt als hierom gevraagd wordt (huilende baby). Ander groot voordeel van deze bereiding van flesvoeding is dat bij het mengen van de poeder en water geen luchtbelletjes en klontjes worden gevormd. Dit verminderd darmkrampjes bij de baby. De voorloper van deze melkmaker is de Baby Brezza Formula Pro. 

Hoe werkt de Baby Brezza Advanced Pro?

Je vult het reservoir met voldoende water en je zorgt ervoor dat er voldoende melkpoeder in de opbergruimte aanwezig is. Je hoeft niets te meten of te wegen. Als er maar voldoende van beide aanwezig is. Vervolgens stel je de gewenste hoeveelheid cc in. Je kunt kiezen uit 60, 90, 120, 150, 180, 210, 240, 270 en 300 ml

Het water wordt gemixt met de poeder tot een klontvrije flesvoeding op lichaamstemperatuur. De Baby Brezza is voor alle soorten flesjes te gebruiken. Je kunt namelijk zelf heel gemakkelijk de hoogte verstellen van het apparaat. Met de Baby Brezza Formula Pro heb je binnen 13 seconden een flesje melk (7 seconden sneller dan de voorloper). 

Waar moet je op letten bij de Baby Brezza Advanced Pro?

Als het apparaat uitgeschakeld is, duurt het enige tijd voor het water warm is. Zeker zo’n 10 minuten. Je moet er dus voor kiezen het apparaat aan te laten staan.

Baby Brezza heeft verschillende soorten settings. Het kan zo zijn dat je even moet uitzoeken welke setting het beste past bij de gegeven (merk)voeding. Denk bijvoorbeeld aan Peutermelk of aan Kruidvat Forte. Er wordt een lijst bijgeleverd bij de aanschaf van de Baby Brezza. En anders kun je hier de verschillende setting bekijken per merk.

Je zit altijd vast aan de standaard instellingen van 60, 90, 120, 150, 180, 210, 240, 270 en 300 ml. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat er iedere dag vers water in gaat.

Voordelen:

  • Makkelijk in gebruik
  • Bespaard veel tijd en rommel
  • Geschikt voor alle merk flesjes
  • Mengen zonder luchtbelletjes en klonten (minder krampjes!)
  • Luchtdichte poederopslag voor circa 20 flessen

Nadelen:

  • Prijs ligt vrij hoog
  • Als het apparaat uit staat, duurt het 10 minuten eer het
    warme melk kan geven
  • Alleen geschikt voor flesvoeding

Verkrijgbaarheid Baby Brezza Advanced Pro

Deze melkmaker is momenteel alleen verkrijgbaar bij Bol.com en Babypark. De Baby Brezza Formula Pro Advanced kun je eventueel ook bestellen bij Amazon. Echter heb je dan wel een omvormer van 230 naar 110 Volt nodig voor het netstroom. Ons advies is om de melkmaker bij Babypark of Bol te bestellen ook qua garantie en bezorgtijd. 

Bekijk onderstaande filmpje om te zien hoe de Baby Brezza precies werkt: