Baby BrezzaBaby Brezza Formula Pro maakt het je wel heel gemakkelijk. Met 1 druk op de knop wordt de babymelk perfect klaargemaakt op de juiste temperatuur (vergelijkbaar met een Nespresso apparaat). Het bespaart ouders een hoop tijd en gedoe waardoor jullie baby sneller de voeding krijgt als hierom gevraagd wordt (huilende baby). Ander groot voordeel van deze bereiding van flesvoeding is dat bij het mengen van de poeder en water geen luchtbelletjes en klontjes worden gevormd. Dit verminderd darmkrampjes bij de baby.

Hoe werkt de Baby Brezza?

Je vult het reservoir met voldoende water en je zorgt ervoor dat er voldoende melkpoeder in de opbergruimte aanwezig is. Je hoeft niets te meten of te wegen. Als er maar voldoende van beide aanwezig is. Vervolgens stel je de gewenste hoeveelheid cc in. De Baby Brezza start al bij 60 cc en stopt bij 300 cc. De machine doet vervolgens het werk. Het water wordt gemixt met de poeder tot een klontvrije flesvoeding op lichaamstemperatuur. De Baby Brezza is voor alle soorten flesjes te gebruiken. Je kunt namelijk zelf heel gemakkelijk de hoogte verstellen van het apparaat.

Waar moet je op letten bij de Baby Brezza?

Je kunt bij de Baby Brezza uit verschillende hoeveelheden kiezen. Te weten: 60, 120, 180, 240 of 300 cc. De stap van 60 naar 120 cc is bijna bij iedere baby een hele grote stap. Dit geldt ook voor de stap van 120 naar 180 cc. Je hebt dus vroeg of laat te maken met het weggooien van melk als de baby bijvoorbeeld 150 cc of 90 cc drinkt.

Als het apparaat uitgeschakeld is, duurt het enige tijd voor het water warm is. Zeker zo’n 10 minuten. Je moet er dus voor kiezen het apparaat aan te laten staan.

Baby Brezza heeft verschillende soorten settings. Het kan zo zijn dat je even moet uitzoeken welke setting het beste past bij de gegeven (merk)voeding. Denk bijvoorbeeld aan Peutermelk of aan Kruidvat Forte.

Er wordt een lijst bijgeleverd bij de aanschaf van de Baby Brezza. En anders kun je hier de verschillende setting bekijken per merk.

Daarnaast moet je ervoor zorgen dat er iedere dag vers water in gaat. Sinds enige tijd is er ook de Baby Brezza Pro Advanced. Lees hieronder de verbeterpunten.  

Bekijk onderstaande filmpje van Babypark om te zien hoe de Baby Brezza precies werkt:

Voordelen:

 • Makkelijk in gebruik
 • Bespaard veel tijd en rommel
 • Geschikt voor alle merk flesjes
 • Mengen zonder luchtbelletjes en klonten
 • Luchtdichte poederopslag voor circa 20 flessen

Nadelen:

 • Prijs ligt vrij hoog
 • Als het apparaat uit staat, duurt het 10 minuten eer het
  warme melk kan geven
 • Te grote stappen in hoeveelheden waardoor er melk
  weggegooid wordt.
 • Alleen geschikt voor flesvoeding

Adviesprijs: 229,-

Babypark
229,-
Uit voorraad leverbaar
Gratis verzending
1 dag levertijd
Zondag gesloten
 
Wehkamp
229,-
Gratis verzendig
Gratis retour aan huis
Vandaag besteld, morgen in huis
 
 

 

Baby Brezza Formula Pro Advanced

Naast de hierboven beschreven originele Baby Brezza is er ook de Baby Brezza Formula Pro Advanced. Deze is helaas nog niet verkrijgbaar in de Nederlandse winkels en webshops. Wat is het verschil met de Original? De Pro Advanced is slimmer ontworpen, hij is sneller, stiller en te personaliseren. Zo is het waterreservoir naar achteren geplaatst, waardoor de Baby Brezza Pro Advanced compacter is. Met de Baby Brezza Formula Pro heb je binnen 13 seconden een flesje melk (7 seconden sneller) en zit je niet meer vast aan de 5 standaard hoeveelheden van 60, 120, 180, 240 of 300 cc, maar is het helemaal te personaliseren naar wens. Je gooit dus geen melk weg.  

De Baby Brezza Formula Pro Advanced kun je wel bestellen bij Amazon. Echter heb je wel een omvormer van 230 naar 110 Volt nodig voor het netstroom. 

Prijs: omgerekend van dollar naar euro’s: 179,-