Home / Alecto baby blender/stomer

Alecto baby blender/stomer

door Lisette

Alecto heeft verschillende babyproducten, die regelmatig worden uitgeroepen tot Beste koop en Beste uit de test, en waarmee regelmatig awards mee gewonnen worden. Alecto ontwikkelt allerlei handige producten voor jou en je kindje, zoals flessenwarmers, thermometers, weegschalen, foodprocessors en veiligheidsartikelen. De filosofie van Alecto is is dan ook; veiligheid voor iedereen bereikbaar maken. Goede producten dus voor een eerlijke prijs zodat ze binnen elk budget passen. Hieronder hebben wij de Alecto Foodprocessor speciaal voor babyvoeding beschreven met alle voor- en nadelen.

Alecto 5 in 1 foodprocessor BFP 88

baby blenderEen bijzondere babyvoedingmaker is de Alecto 5 in 1. Met deze babyvoeding foodprocessor maak je al vanaf de geboorte van de baby een goede start. Je kunt namelijk naast flesjes verwarmen ook voeding stomen, blenden, pureren en steriliseren. Een aanschaf voor de toekomst dus. Je bespaart op losse apparaten en hiermee ook ruimte in de keuken. De foodprocessor heeft 2 kommen met een inhoud van 500 ml en 350 ml (2 voedingen). De foodprocessor beschikt over een indicator zodat je hoort wanneer de bereiding klaar is. Ingrediënten toevoegen tijdens het stomen gaat gemakkelijk. De prijs ligt in verhouding tot de kwaliteit en andere babycooks vrij laag.

Nadeel is dat de foodprocessor niet ontdooit. Men klaagt dat kleine hoeveelheden voeding niet fijn genoeg gepureerd kunnen worden. Je kunt dit opvangen door de kom een paar te schudden. Ook het water voor de stomer is snel op en moet tussendoor bijgevuld worden. De stomer beschikt niet over een aparte opvang van het stoomvocht.

Voordelen: + flessenwarmer + steriliseren + verwarmen + indicator + lage prijs in verhouding + multifunctioneel
Nadelen: geen ontdooifunctie geen aparte opvang voor stoomvocht water snel op  pureren van kleine hoeveelheden lastig groot apparaat

Adviesprijs: 75,-

>> Vergelijk prijzen en webshops Alecto foodprocessor